Chutney er en eddik-basert "sylte", perfekt til en ostesmørbrød.
Ta alle ingredienser, unntatt tyttebær, i ein stor kjele. La det først koke opp, før du lar det småkoke i 50 minutter til det tjuknar og det ikkje er noko væske igjen
Tilsett tyttebær og la det småkoke i 10 minutt
Ause varm chutney oppi varme, steriliserte glas og forsegl. Bevar på ein kjølig, mørk plass. Holdbar i opp til 6 måneder. Ha i kjøleskap etter åpning
Ingredients
Directions
Ta alle ingredienser, unntatt tyttebær, i ein stor kjele. La det først koke opp, før du lar det småkoke i 50 minutter til det tjuknar og det ikkje er noko væske igjen
Tilsett tyttebær og la det småkoke i 10 minutt
Ause varm chutney oppi varme, steriliserte glas og forsegl. Bevar på ein kjølig, mørk plass. Holdbar i opp til 6 måneder. Ha i kjøleskap etter åpning