450 g Speltmjøl siktet
450 g Speltmjøl sammalt
60 g Solsikkekjerner
60 g Gresskarkjerner
50 g Havregryn
100 g Linfrø
50 g Chiafrø
1 ss Salt
1 pk Tørrgjær
1 l Vatn, lunket
1
Bland alle ingredienser
2
Dekk med plast/ kjøkkenhåndkle og hev i 30min
3
Ha opp i 2 oljet brødformer. Heve under plast/ kjøkkenhåndkle i 45min. Sett ovnen på 225C
4
Steik brøda i 45min på 225C
Ingredients
450 g Speltmjøl siktet
450 g Speltmjøl sammalt
60 g Solsikkekjerner
60 g Gresskarkjerner
50 g Havregryn
100 g Linfrø
50 g Chiafrø
1 ss Salt
1 pk Tørrgjær
1 l Vatn, lunket
Directions
1
Bland alle ingredienser
2
Dekk med plast/ kjøkkenhåndkle og hev i 30min
3
Ha opp i 2 oljet brødformer. Heve under plast/ kjøkkenhåndkle i 45min. Sett ovnen på 225C
4
Steik brøda i 45min på 225C
Hvor i ovnen skal brødene stå??
Brødet kan godt står midt i ovnen.